ייעוץ למוסדות

 
יעוץ למוסדות, מפעלים, מסעדות וגני ילדים

קביעת תפריט המתאים לאוכלוסייה בהתאם לגיל, בעיות בריאותיות במידה וקיימות, תוך התחשבות בהעדפות קולינריות ותקציב.

יעוץ תזונתי למטבח – הדרכת צוות המטבח בהקשרלחומרים ושיטות הכנה, אופני בישול בריאים, כמויות.

ייעוץ תזונתי אישי או קבוצתי לעובדים.

למסעדות: חישוב ערכים תזונתיים של המנות והצעות לשיפורים בריאותיים בתפריט, בחומרים ובאופן ההכנה.

לגני ילדים: תוכנית מיוחדת הכוללת: הרכבת תפריטים שבועיים לגן, מעקב אחר הביצוע, ומתן הרצאות להורים ולצוותבנושאי תזונה נבונה
      ואכילה בריאה בהתאמה לגיל הילדים.


 


לייבסיטי - בניית אתרים